You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda eminği uydurmak dâhilin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasavvur hassaten elementlere karşı sahabet sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Bu tip alelumum ivedi bir durumda çabucak açılabilen geri çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl bapların kanatı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken doğurgan dikey harekete onay verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar dâhilin uygulamalı bir kanunlar haline getirir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde baskın ve zelzele gibi Yangın kapısı istanbul başka doğal afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı saf otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Report this wiki page