Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde mevcut insanoğluın ve diğer yaşayanların yangın yahut herhangi bir acil keyfiyet sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, dokumalması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları ortada konum almaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son radde çeşitli bir skalaya sahiptir.

Müstamel bünyelarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (mektep, kızılışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun yamanın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Binaların strüktürsına mutabık kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı ivedili çıkış bağırsakin kullanılacaksa o bugün lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu pozisyon arama edilmelidir. 

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem hayatını hakikat alan, konstrüksiyonların Yangın Kapısı Fiyatları en önemli unsurlarından biridir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Meydanında uzman ve sertifikalı kökçılarımızın katkıları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın ve ivedili hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da rapor edilen bu sektör bazı modellerde uygun kapı koluna müşabih. 

Report this wiki page